Als je LinkedIn of Facebook gebruikt om in te loggen, vullen we je Part-up account met gegevens uit je Facebook of LinkedIn profiel. Je hoeft dan voor onze site geen ook nieuw wachtwoord te onthouden. Je kunt zelf kiezen of je Facebook of LinkedIn gebruikt.

Als je ze allebei niet wilt gebruiken om in te loggen bij Part-up, registreer je dan op Part-up.com zonder Facebook of LinkedIn. Let er wel op dat je steeds op dezelfde manier inlogt, anders maak je verschillende Part-up-profielen aan.

Heeft u het antwoord gevonden?