Er zijn verschillende manier om uppers uit te nodigen om deel te nemen aan jouw part-up. De eerste mogelijkheid is via de button “Share your part-up”. Je vindt deze button helemaal onderaan, aan de aan de rechterzijnde van het scherm van jouw part-up. Je kunt de URL van jouw part-up delen via social media of via mail. Maar omdat uppers allen aan je part-up kunnen deelnemen door een specifieke activiteit uit te voeren, kun je uppers het beste uitnodigen voor een activiteit. Klik daarvoor op de activiteit die je wilt delen en selecteer de uppers die je daarvoor wilt uitnodigen. Op basis van onderliggende algortimen worden sommige uppers al door het systeem voor deze activiteit voorgesteld.

Je kunt ook zoeken naar mensen die een Part-upaccount hebben aangemaakt. Als je iemand wilt uitnodigen die nog geen Part-upaccount heeft, klik dan op”Invite uppers by e-mail” en vul de naam en het e-mailadres in van de persoon die je voor deze activiteit wilt uitnodigen.