Afgelopen weekend heeft Part-up weer een update gekregen. We zitten ondertussen op versie 2.23! We blijven werken aan de ontwikkeling van Part-up. Als je daar zelf ook aan wilt bijdragen met ideeen en feedback, dan nodigen we je graag uit op de Roadmap part-up. In deze versie zijn de volgende verbeteringen opgenomen:

Persoonlijke voorkeur weergave part-ups
We onthouden je voorkeur nu bij het wegklappen van de linkerkolom van de part-up (met de titel, partners, etc). Dus als je bij 1 part-up hem hebt weggeklapt is hij bij andere part-ups ook standaard weggeklapt. Totdat je weer op het > klikt, natuurlijk (lees hier meer over deze weergave).

Scroll op de part-up gefixt
Oudere updates worden nu weer automatisch geladen als je naar beneden scrollt op de verschillende tabbladen (Gesprekken, Documenten & links, of Alle updates) op je part-up.

Documenten toevoegen in bericht
Knop “Voeg document toe” via bericht toegevoegd aan de Documenten & Links tab. We kozen er bij het begin van Part-up voor om documenten altijd in context te delen. Dit vinden we waardevoller dan een documenten-dump-plek te bieden. Dat heeft natuurlijk voor -en nadelen. We horen vaker dat overzicht/mappenstructuur ontbreekt, maar ook dat het fijn is dat je altijd de context van het document ziet in het bericht. Deze nieuwe knop maakt het toevoegen van documenten voor nieuwe gebruikers in ieder geval gemakkelijker vindbaar.

Nieuwe positie waarschuwingsmelding
Waarschuwingsmelding rechtsonder verplaatst naar boven het intercom icoon, zodat hij er niet meer achter wegvalt.

Accurate notificaties in My Tribes menu
Fix voor nieuwe notificaties getal achter part-up in Mijn Tribes menu. Je kunt nu weer in ééb oogopslag zien in welke part-ups je nog updates hebt gemist. Elke keer als je een part-up bezoekt of via een notificatie een update leest, zetten we het getal weer op 0 (en dan laten we hem niet zien).