Deze week kreeg Part-up een release (2.22) waarin een hele waslijst aan upgrades en bug fixes verwerkt is. Handig om te weten en leuk om uit te proberen.

Elke tribe een sector
Tribe admins kunnen tribes nu onderbrengen in een bepaalde sector. Daardoor is de tribe nog beter vindbaar op de discover pagina.

De sector kan zelfs in elke taal gekozen worden (en dat is best handig want Part-up wordt nu zelfs in het Kroatisch vertaalt.)

Part-up Instructievideo’sVoor de nieuwkomers op Part-up hebben we een aantal heel handige instructievideo’s gemaakt. Deze kun je nu vinden in het “Meer” menu in de header en in de footer op de homepage.

Update “Gesprekken” tab op je Part-up
Op de “Gesprekken” tab op je part-up zie je nu alleen nieuwe gesprekken (berichten en reacties op berichten, activiteiten en andere updates) en niet meer de updates over gearchiveerde of gewijzigde activiteiten

Automatisch lid van een tribe als je een part-up aanmaaktAls je een part-up aanmaakt doe je dat natuurlijk om een bijdrage te leveren aan de tribe. Daarom verwacht je natuurlijk ook meteen lid te worden van de tribe. Dat vinden we terecht en vanaf nu is dat ook zo.

Bug fixes

• De (recente) bug opgelost waardoor je af en toe niet herkend werd als partner in je part-up. Daardoor kon je geen berichten en activiteiten aanmaken. De part-up zal je nu niet meer negeren!
  • Je kunt de gesprekken op je part-up nu ook weer zien op je iPad
  • Je kunt bij het aanpassen van een reactie nu ook weer gewoon een @mention toevoegen
  • Je kunt nu iedereen mentionen, zelfs je collega’s Ad en Su.
  • In de chats verdwijnen de oranje notificatie bolletjes nu automatisch als je de chat aanklikt
  • Het verversen van de chats-pagina werkt weer
  • Je krijgt nu maar een notificatie van een nieuwe part-up in je tribe (voorheen kreeg je soms twee notificaties)
  • Swarm admins kunnen hun tribes nu weer aan de swarm page (overzichtspagina met alle tribes) toevoegen
  • De bulk invite (veel nieuwe gebruikers in 1 keer uitnodigen) op de tribe is gemakkelijker te gebruiken, doordat we het bestand nu normaliseren (hoofdletters en spaties eruit), zodat we alle namen en e-mailadressen in één keer herkennen
  • In je ‘Mijn tribes’ menu staan de tribes nu ook op alfabetische volgorde als ze zonder hoofdletter beginnen
  • De afbeelding suggesties bij part-ups zijn uitgeschakeld, vanwege technische problemen met die functionaliteit.

Volgende release

Zoals je misschien al gelezen hebt in onze vorige blog, komt er een API voor Part-up aan! Door deze API kun je Part-up koppelen met andere apps. De laatste puntjes worden momenteel door het team nog op de ‘i’ gezet!

Met de release van de API komen ook weer andere updates mee. Zo wordt er een verbeterslag gedaan rondom de @mentions en activiteiten. En kun je binnenkort documenten uploaden bij je activiteiten en activiteiten ook verplaatsen op je mobiel of tablet.

Een release die je zeker niet wil missen! Blijf op de hoogte door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.