Met deze release komen een aantal nuttige toevoegingen en optimalisatie van het platform. Ook Firefox en Internet Explorer gebruikers kunnen e-mail notificaties aanpassen, je kunt je activiteiten op het scrumboard nu archiveren en meer. Blijf op de hoogte van de releases voor optimaal gebruikersgemak!

E-mail notificaties aanpassen

Alle gebruikers kunnen de e-mail notificaties nu zo instellen als ze zelf willen. Degenen die de browsers Firefox en Internet Explorer gebruikten konden tijdelijk niet bij dit menu. Dat is nu opgelost. Stel de notificaties zo in als je zelf wil!

Wil je liever helemaal geen notificaties in je mail? Gebruik dan de Part-up app voor iOS en Android, dan blijf je toch op de hoogte!

Beter overzicht op het scrumboard

Om het board overzichtelijk te houden hebben we het aantal regels tekst in de beschrijving beperkt. Je ziet op het board nu maar twee regels. Voor meer informatie kan er op het kaartje geklikt worden.

Activiteit op board archiveren

Je kunt nu activiteiten op een board archiveren via de dropdown (het pijltje). Dat gaat nu in één klik, in plaats van drie. Bij het gebruik van de agile werkwijze, wil je zien welke activiteiten in deze sprint zijn afgerond (done lane), en graag zien welke activiteiten in eerdere sprints zijn afgerond. En het afvinken van een activiteit is natuurlijk een fijn gevoel en geeft je die extra motivatie-boost.

Overige nieuwe updates

• Als je lid wordt van part-up (omdat je bijv uitgenodigd werd), maar nog niet van de tribe, dan kun je de part-up nu toch vinden via het “Mijn Tribes” menu
  • Verbetering van de weergave van activiteiten, detail op alle schermgroottes
  • De “Uitnodigen” knop in je part-up, bij een activiteit en bij een tribe, is nu altijd zichtbaar. Je hoeft niet te zoeken of te scrollen, wat uitnodigen weer een stukje makkelijker maakt.
  • Uploaden van documenten in Internet Explorer en Edge browsers is nu ook mogelijk

Volgende release

Over een week krijgt Part-up weer een grote upgrade. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!