We hebben heel hard gewerkt de afgelopen twee weken (en weekenden) om de problemen na de vorige release op vinden en op te lossen. Gelukkig is dat gelukt! We zijn trots op deze nieuwe versie van Part-up (versie 3.0.1) met de nieuwe features en betere performance! Extra te danken aan de inzet van de developers Noel Heesen Joost Plattel en Wouter Danes.

Dit is een overzicht van de nieuwe features en verbeteringen:

• Activiteiten: redesign, verbeterde interactie, verbeterde performance en de mogelijkheid om documenten toe te voegen.
  • Tags: wanneer je klikt op een tag in een part-up op de tribe pagina, komen alle part-ups met dezelfde tags naar voren.
  • In de pagina voor tribe instellingen: de scroll functie en zoek functie werken weer
  • Notificaties: een bug opgelost die de pagina deed bevriezen als je op een notificatie klikte die linkte naar een pagina waar je al op stond
  • Email invite: bij de afzender van een e-mail staat vanaf nu de naam van degene die de uitnodiging heeft gestuurd + "via Part-up -- no reply --" om het meer persoonlijk te maken en te voorkomen dat mensen een e-mail terugsturen naar het algemene Part-up adres
  • Persoonlijke krachtentest: deze is weer terug te vinden op het persoonlijke gebruikersprofiel
  • Tribe homepage: wanneer je nu klikt op de profielfoto van een tribe ambassadeur, ga je direct naar de persoonlijke pagina van die persoon

Voor het einde van het jaar zullen de volgende features gereleased worden: